lauantai 18. helmikuuta 2012

Rock

Kotona jälleen! Yritin tänään kuvata lakkauksen mikä minulla oli koko matkan ajan kynsissä. Hieman olisin kertonut kestävyydestä ja lakasta yleensä, mutta seuraavassa postauksessa sitten.

En ole vielä päättänyt teenkö reissusta omaa julkaisua, mutta jos haluaisitte sellaisen niin kertokaa! 

Nämä kynnet syksyltä kuitenkin kuvaavat aika hyvin yhtä matkamme päivää kun kiertelimme Camden Townissa. Siellä ei pukumiehiä paljon liikkunut ^_^
Musta lakka Wet n Wild Wild Shine - Black Creme. Kitaroissa Mavala 49 White ja Depend nr.47.Tähdet feikkilaatasta ja nuotit Konad m73. Konadin valkealla leimaus lakalla nämä. Teksit Mavalalla. Sydän Wild And Crazy 44 Granada. Päällä Konad Top Coat.

Loppuun vielä järkytys. Ostin yhden kynsilakan... Uuden Sechen. En voi uskoa sitä itsekkään, mutta vasta viimeisenä iltana täysin väsyneenä löysin suurimman Boots myymälän missä oli Orlya ja Models Ownia. Hinnoissa ei juuri mitään eroa ja muutenkin erikoisia kynsilakkoja oli todella vähän. 

Mutta rahaa jäi joten eiköhän postipate saa kohta kannettavakseen parit kynsilakat. Mistä ja mitä niin sitä en tiedä vielä itsekkään ;) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.