lauantai 17. maaliskuuta 2012

Viva la Diva jatkuu..

Tänään kävin ystävällisissä merkeissä Kicksissä. Lähdin siis reklamoimaan edellisessä postauksessa esiintyvästä lakasta. Olen oikeastaan aika huono valittamaan mistään, mutta nyt harmitti niin paljon. Minusta tuollaisten lakkojen sävyn pitäisi muodostua oikeanlaiseksi edes sillä viidennellä kerroksella. 

No mitä jäi käteen? Rahat. 

Selitin tilanteen myyjälle joka kertoi, että helmiäis sävyjen kanssa joutuukin kerrostamaan, ettei haluttua sävyä saa ensimmäisellä kerroksella.  Hän oli sitä mieltä, että mainitsemani viisi kerrosta on nyt ehkä liioittelua

Myyjä sanoi, että asiakkaan tulee kysyä lakoista myyjältä. Ei kuitenkaan sanonut, että asiakkaan tulee kysyä lakoista myyjältä jos ei ole varma.

Hieman siis tuli sellainen olo, että asiakas oli nyt tyhmä, koska ei älynnyt kysyä lakasta vaan luotti mallikiekkoon.


Muuten palvelu oli ihan ok ja tuote hyvitettiin. Palautin sen koska en todellakaan ala kerrostamaan/ kuivattamaan sitä ikuisuutta. Minulla ei myöskään sattunut olemaan sopivaa "aluslakkaa" jotta nr. 128 oma sävy jäisi silti voimakkaimmaksi.

Haluaisin silti tietää, että kuinka kauan kestää ja montako kerrosta pitää laittaa, että saa täysin peittävän, intensiivisen tuloksen? Samanlaisen kuin se näyttää pullossa/Kicksin mallikiekolla. 

Itsehän laitoin sitä kynsille kolme kerrosta ja kuivatin välissä ilman pikakuivattajaa ja silti tulos oli lirua. 

Haluaisiko Nails Done! - blogin Johanna testata tätä ja raportoida asiasta?peeäs: Onko kommenttilootassa sitä "todista ettet ole robotti" sanavahvistus juttua?

8 kommenttia:

 1. Hyvä että sait rahasi takaisin! Kyllähän mallikiekolla tulisi olla lakka sen sävyisenä kuin se kynnelle lakataan max kahdella kerroksella.

  Joo, mä otan haasteen vastaan ja testaan asiaa!

  VastaaPoista
 2. Täytyypä antaa sinulle vinkki näitä huonosti peittäviä helmiäislakkoja ajatellen (: Tuosta eilen laittamastasi pullon kuvasta pystyi jo näkemään, ettei lakka peitä kynnellä yhtään. Mitenkö? Voit tarkistaa lakan peittävyyden ihan vain kääntämällä pulloa. Kun lakka liikkuu ja pullon seinämään jääneestä lakasta näkee noin hyvin läpi, lakka ei todellakaan peitä.

  Kicksissä oltiin kyllä vähintäänkin asiattomia. Mielestäni kyllä ostoksensa pitäisi pystyä tekemään missä tahansa ihan ilman myyjääkin ja tuossa tapauksessahan on jo vähän johdettu asiakasta harhaankin. Kyllä itsellä ainakin sapettaisi niin maan ketusti :D

  ps. sananvahvistus on päällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis kyllähän siitä eilisestä lakkapullon kuvasta sen koostumuksen näkeekin kun siitä oli käytetty jo reippaasti! Mutta kaupassa kääntelin pulloa joka oli suhteellisen täysi ja yritin katsoa kuinka hyvin sekoituspallo tulee näkyviin.
   Mutta itselle vieras merkkikin kyseessä niin näitä huteja tulee. Tosin aikaisemmin käydessäni kysyin(saman merkin) Uv-Glow top coatista, että mitä se tekee niin ystävällisempi myyjä arveli sen olevan sellaista joka hohtaa esim. yökerhossa uv lampun alla. Mutta tähänkään ei osattu varmuutta sanoa.

   Poista
 3. Mä vielä kommentoin noihin myyjiin sitä, että silloin, kun niitä ei tarvitse, ne on kynsinhampain kiinni ja kun niitä tarvitsee, ne juoksee karkuun :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi olla :D Asioin siis Koskikeskuksen liikkeessä, mistä saa lähes aina tervehdyksen liikkeeseen tultaessa ja aina kysymyksen palvelusta. Mutta nämä ovat minun kokemuksia :D

   Poista
 4. Yritän saada sen vahvistuksen pois kun ei siitä niin tykkää! :)

  VastaaPoista
 5. Hei mulla oli ihan sama homma tuon saman lakan kanssa! Tuolla se värjöttelee lakkahyllyllä käyttämättömänä, kun sapettaa niin maan perhanasti että tulikin tuollaista lirua ostettua.. -.- Ja kuten sanoit, niin myöskin meidän Kicksissä (Turussa) oli mallikiekolla kaunis peittävä lakka. Huoh. No, se nyt on kuitenkin mulla ollut jo niin pitkään että en viitteis enää lähetä palauttamaan, eikä mulla kyllä enää kuittiakaan ole... Sitä paitsi olen niin nössö etten kehtaisi lähteä "valittamaan" asiasta. :D Mutta sapettaa kyllä, hmph. Ehkäpä tuota voi käyttää sitten jonkun matta sinisen päällä antamaan kiiltoa... tai jotain. -.-

  VastaaPoista
 6. Juu sinisen ja mustan päällä toimii ja harmaankin päällä sitä kokeilin. Mutta omaa väriä ei tosiaan toisen lakan päällä saa siitä näkymään. Kun on ohutta niin muuttuu heti se merenneitomaisuus tunkkaiseksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.