tiistai 13. marraskuuta 2012

Pikkujoulut

Tee-se-itse-naisen sisustusblogin Miia kävi kylässä ja laitettiin pikkujoulujuhlia varten asuun sopivat kynnet.

Oli kyllä aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi olin tehnyt kynnet jollekkin muulle kuin itselleni. Miia oli näihin kovin tyytyväinen, vaikka itse kriittisesti katselinkin.
Jotenkin sitä aina valitsee tämän liukuvärin kun tekee ekaa kertaa kynsiä toiselle, mutta sitten jos toinen kerta siunaantuu niin sitten vähän jo revitteleekin.

Tässä pohjalla suuresti rakastamani China Glaze Liquid Leather, liukuvärinä NYC 115 Skin Tight Denim ( odottaa esittelyvuoroaan) ja Dependin hopeinen 47. Laitettiin vielä sinistä glitter dustia joka näkyy parhaiten kaikista kuvassa. Toiseen nimettömään pari swarovskin timanttia. 

Nyt kun on taas pimeää ja juhlakausi niin minun iskee kovasti glitterit ja musta. Ihanaa kun saa pukeutua ja laittaa kynsiä (kun ehtis tekeen jotain monimutkasempaakin koristelua) .

Herääkö sinun sisäinen harakkasi kun paljetit,kimallus ja glitterit saapuivat kauppoihin ja kynsilakkoihin?

6 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että mun sisäinen harakka on valppaana koko vuoden ympäri :D

  VastaaPoista
 2. Siinähän ne mun nakkisormet onkin... ;) Kiitos Mirka vielä upeista pikkujoulukynsistä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nää nyt mikkään nakit ollu :) Toi muoto vaan on erilainen kun esim mulla. Mullakaan ei oo "täydellinen" kynnen muoto et vois pitää tällästä blogia, mutta pidämpä silti :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Mä en osaa käyttää kuin ihan neutraaleja kynsilakkoja varsinkaan käsissä, mutta ehkä joskus pitäis repäistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuule! Aloita varovaisesti jollain hillityllä hieman mukavuusaluetta venyttäen niin kohta huomaatkaan, että maailmassa on montakin sävyä/väriä mistä pidätkin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.