keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hillitty leo

Keväästä mudan sävyihin :D

Tämä lakkaus kummitteli mielessäni ja halusin sen seuraavaksi kynsille. Lakkojen vaihtoa vauhditti aika massiivinen tapaturma oikean käden etusormelle. Tänään sitten ryssin vasemmastakin etusormen mikälie muotoiseksi. :/ 
Mukavasti etusormi otti osumaa, mutta ainakin vielä (huom vielä!) on paikka pysynyt. Kohta selviää mitä kynsi tykkää lakan poistosta ja pysyykö paikka kohtuullisena. 

Harkitsin jo kynnen geelaamistakin, mutta en sitten pihiyttäni mennyt, koska paikasta tuli niin pitävän oloinen. Nyt kun vasenkin etusormi sanoi itsensä irti ajattelin asiaa uudestaa. Paikkaan kuitenkin itse ja seuraan tilannetta.

Tässä kuitenkin taas ajankohtaista materiaalia:
Ajattelin, että olisi kiva jos leokuvio olisi muissa kynsissä kynnen sivussa ja sitten nimettömässä koko kynnellä.

Kuitenkin näistä tuli ennemminkin liukuvat leot, että peukalosta pikkurilliin kuvio lisääntyy. 

Alla Mavalan Mauve Cedrè, kultaiset pilkut Snowcrystal Plated Cold ja Aden Cosmeticsin 07. Rajattu pistetyökalulla ja China Glazen Liquid Leatherilla. 

Näissä ja edellisissä kynsissä on käytetty pistetyökaluja, jotka on ostettu Mimaxilta. Hyvin on pysynyt pallot työkalun päässä vaikka on kokenut aika kovia käytössä ja öh oon aika laiska putsaileen niitä joten sitten lillutellaan kunnolla asetonissa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.