keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Vertailussa käsivoiteet

Tänään vertaillaan kolmea käsivoidetta. Testissä mukana ovat Lumene Berry Refresh ravitseva käsivoide, L'occitane Cherry Blossom käsivoide ja Urtekram Nordic Birch sarjan käsivoide.

Lumene
Sisältö, ensimmäiset kuusi: Aqua(Water), Caprylic/Capric triglyceride, Butyrospermum parkii (Shea Butter),Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond ) oil,Glycerin,Cetyl alcohol

Tämä on joukoin hitan imeytymään, mutta ennen kuin minulla oli vertailupohjaa pidin tätäkin ihan suht nopeana. Tässä on todella teollinen tuoksu joka ei mielestäni muistuta mustikkaa juuri ollenkaan. Rasvan laiton jälkeen jää tuntumaan käsille. Plussaa siitä, että on pumppupullo.

Hinta n5€, tuotteen koko 150ml ja mistä saa:Sokos,Prisma

L'occitane


Sisältö, ensimmäiset kuusi:Aqua(Water),Clycerin, Isonolyn isononanoate-cetearyl alcohol, Shea Butter,Cetyl alcohol, Corn starch modified. näiden jälkeen tulee mm. kookosöljy,auringonkukkaöljy ja mehiläisvaha.

Pyysin joululahjaksi L'occitanen edullisempaa versiota, mutta sainkin tämän. Ensi ihastusta herätti korkki jota kierretään ja rasva tulee ulos kun tuubia puristaa ja sitten kierretään kiinni. Kevyt kukkaistuoksu,täyteläinen koostumus, mutta ei rasvainen. Ilmeytyy nopeasti eikä jätä juurikaan tuntua käsille. 

Hinta n.17€,tuotteen koko 75ml ja mistä saa :Sokos

Urtekram


Sisältö,ensimmäiset kuusi:Water,Palm oil products,Shea butter,Birch leaf extract,Evening primrose oil,Almond oil

Ensituntuma tästä oli kevyt,hajuton kaukaa. Imeytyy nopeasti ja pitkän pohdinnan jälkeen tuoksuu mäntysuovalle ,mutta miedolle sellaiselle. Mr. GWTN kotona sanoi,että tuoksuu sitruunalle ja ystävä tokaisi, että pesuaineelle ja silloin luonnonkosmetiikkamainen tuoksu nenässäni sai ajatuksesta kiinni ja huudahdin, että mäntysuopa! :D

Voitte sitten ihan itse päättää mikä se tuoksu on. Virallisesti sen pitäisi tuoksua ruiskukalle... ^_^

Jättää mattaisen pinnan käsille, mutta tuntuma on miellyttävä.


Hinta n.5€, tuotteen koko 75ml ja mistä saa: Prisma

 En todellakaan osaa päättää mikä näistä oli paras. Huonoin oli tuo Lumene. Urtekramin tuoksu toi lapsuuden kesät mieleen ja Cherry Blossom vaan oli ihana. 

Ostakaa ja päättäkää itse. :D

Onko teillä ollut käytössä näistä kolmesta joku? 

2 kommenttia:

  1. Nam. Toi L'occitane on vaan niin ihana! Mulla onkin ihan erilainen pötikkä kotona :D Mun mielestä se oli muka samantyyline.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.