torstai 27. kesäkuuta 2013

Depend Rough Sparkle

Tiedättehän kun lähtee aleostoksille ostaakin kaikkea normaalihintaista? Minulle käy usein niin. Jälleen kerran käväisin Kicksissä toisen tuotteen takia, mutta turhaan. En kuitenkaan lähtenyt sieltä tyhjin käsin mikä ei varmasti yllätä ketään :D 

Nämä Dependin lakat oli ovelasti piilotettu Isadoran telineen alapuolelle ja huomasin ne juuri ja juuri. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Depend toi markkinoille omat hiekkalakkansa ja varsin kivoissa sävyissä sanon minä!

Näillä lakoilla on jopa nimet,mutta pulloon sitä ei ole viitsitty laittaa. 

Katselin ensin tuota vihreää lakkaa nimeltään Jade Vine, mutta päädyin punaiseen Poppyyn. 

Lakka kulkee numerolla 2061. Poppy on punainen lakka kultaisella ja fuksialla vivahteella. Levittyy kuin unelma ja peittää lähes yhdellä kerroksella. Kynnen pinta jää karheaksi, mutta minusta pinta on hyvin miellyttävä. 

Tätä on kuvailtu vadelmanpunaiseksi, mutta minusta tämä on jouluinen. Mielipiteeni saattaa vielä muuttua kun ihastelen tätä lisää auringossa. 


Jos olet vierastanut Liquid Sand lakkoja ja et viitsi kokeilun vuoksi maksaa esimerkiksi O.P.I:n hintaa suosittelen kokeilemaan Dependi:n versiota. Hintaa lakalla on 4€

Nyt tiedän varmaksi, että voisin kokeilla näitä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.