maanantai 2. joulukuuta 2013

Kiko Digital Emotion Sugar Mat Nail Lacquer Set 1/2

Tänään esittelyssä lakkoja Kikon uudesta Sugar Mat kokoelmasta.

Lakat tulevat aika psykedeelisessä paketissa, mutta se on ihana! Aivan kun aivaisi joulukalenterin luukkuja, mutta kaikki kerralla.

Kokoelma sisältää kahdeksan lakkaa jotka ovat:

451 Apricot
452 Watermelon
453 Cherry Red
454 Wine
455 Light Taupe
456 Teal Green
457 Royal Blue
458 Anthracite
Kun laatikon kannen avaa lakat paljastuvat. Lakat ovat laatikossa siinä järjestyksessä kun yllä ne luettelin. Kivasti myös heijasti tuo pinta, joten tässä blogin ainut omakuva :D

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee 458 Anthracite.Anthracite on tummanharmaa lakka, jossa on hopeista ja tummanvihreää glitteriä. Levittyvyys on hyvä ja huolellisella lakkaamisella kaksi kerrosta voisi riittää, mutta minä laitoin kolme.

456 Teal Green
Teal Green sisältää vihreää ja sinistä glitteriä. Laitoin kolme kerrosta ja levittyvyys hyvä. Ajattelin ensin, etten pidä tästä väristä, mutta tämä on tosi hieno!

 453 Cherry RedCherry Red on todella mehukas väri. Siinä on punaista ja fuksiaa glitteriä ja lakka on aavistuksen pinkimpi auringossa kuin mitä tuo alempi kuva antaa ymmärtää. Cherry Red oli hieman ohuempaa koostumukseltaan ja yritti karata lakatessa. Levittyvyys silti ok ja kolme kerrosta lakkaa myös tässä.

454 Wine

 Wine on ainakin minun kokoelmissa uniikki väri. Siitä löytyy purppuran ja viininpunaisen väristä glitteriä, joka tekee siitä erikoisen värisen.
Levittyvyys tässäkin hyvä ja lakkakerroksia kolme. 

Suosikin näistä neljästä oli Teal Green ja Wine.

Mitä tykkäätte? 

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.