lauantai 25. tammikuuta 2014

L'oréal 504 Insolent Magenta

Olen kouluttanut miestä ostamaan lahjaksi lakkoja tietyiltä merkeiltä,mutta joululahjapaketista paljastui L'oréalin lakka. Ajatushan on tärkein, mutta olen kertonut hyvät merkit siksi, koska ne ovat hyviä. L'oréalista ei ole kauheasti hyvää sanottavaa laadun,levittyvyyden tai keston puolesta, mutta esim. Essie ja O.P.I ovat niitä hyviä.. :D

Ei muuta kuin härkää sarvista.. öh lakkapulloa siveltimestä siis ja kynsille. Insolent Magenta on kylmän pinkki lakka sinisellä shimmerillä, joka jopa näkyy kynsillä. Levittyvyys oli ihan ok, mutta karkaa kynsinauhoille jos ei lakkaa tarkkaan. Kaksi kerrosta riitti kohtuulliseen peittävyyteen ja kolmas olisi ollut vielä tarpeen.

Tämä oli ihan kiva, mutta ei herätä juurikaan huokailuja ihastuksesta. Väri on kyllä mehukkaan herkullinen ja saattaa saada toisen mahdollisuuden joskus myöhemmin.Kaikki lahjaksi saamani kynsilakat eivät olleet floppeja ja ihastusta herätti Mavalan Moonstone,(muistattehan että inhoan Mavalaa,koska hinta,pullokoko ja korkki..) josta lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.