torstai 27. helmikuuta 2014

Kiko Digital Emotion Sugar Mat Nail Lacquer set 2/2

Pahoitteluni tästä suuresta saamattomuudestani Kikon Sugar Mat lakkojen kanssa. Vähenevä valo sai loppujen Kikojen kuvaamisen lähes mahdottomaksi ja pyhästi vannon omistavani ensi talvena kuvausboksin.

Kokoelman vaalein sävy 451 Apricot oli oletettavasti myös ohuinta koostumukseltaan. En silti anna sille moitteita, koska hyvällä lakkaamisella kolme kerrosta riitti peittävyyteen. Kuvasta ei oikein välity lakassa oleva hentoinen vaaleanpunainen shimmeri, mutta kyllä se siellä on ja kynsiltäkin todellisuudessa näkyy.452 Watermelon on juuri nimensä mukainen. Cherry Red oli minusta silti mehukkaaman näköinen. Tämä peitti aavistuksen paremmin kuin Apricot, eikä levittyvyydessä ollut moitittavaa.


 455 Light Taupe ei mielestäni ole Taupea nähnytkään. Tämä on vaalea harmaa ja mielestäni kokoelman masentavin väri. Peittävyys oli tässä ehkä hiukan huonompi kuin Apricot sävyssä.Viimeisenä vuoroon pääsee 457 Royal Blue, joka olisi ansainnut kunnon kuvat, mutta näillä mennään. Todella kaunis lakka ja todella vaikea kuvata se oikeanlaisena. 
Näistä suosikkini oli 452 Watermelon ja 457 Royal Blue.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.