keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Miititikassin tuotteita

Meillä oli mielettömän hyvät järjestelyjoukot ja hienosti oli saatu sponsoreita. Itse en ota mitään kunniaa mistään, koska tulin niin sanotusti valmiiseen pöytään kun pääsin viimeisenä mukaan :)

En ole koskaan osallistunut miittiin, joten kaikki oli uutta ja ihmeellistä.Tämä on ensimmäinen kerta kun saan blogiin jotain ilmaista ja merkitsen jatkossa postauksiin jos kyseinen tuote on saatu. Tuotteiden joukossa oli myös sellaisia, joita minulla on jo, joten voisin vihdoin järjestää arvonnan :) 




MoYou London lähetti kaikille strassihyrrät ja kynsinauhatyöntimen. Olen tähän asti käyttänyt appelsiinipuutikkuja, joiden ongelma on tikkuuntuminen. Ainut asia mitä tiesin sisällöstä oli tuo pro collectionin laatta numero 8, jonka ehdin vielä valitsemaan itse. 

Alkuvuodestahan tuntui, että leimaaminen on kivaa ja luulen, että se on kohta vielä kivempaa.



Edgy Polish lähetti Glitter Gal Bondi Blue hololakan ja kynsiviilan. Kuvasta puuttuva sydämen muotoinen suklaa oli jo löytänyt tiensä parempiin suihin.Hololakkaa olenkin jo ehtinyt testaamaan ja tykkään kun efekti näkyy koko ajan, eikä vain auringossa.



Sokos pisti pussiin keväisiä värejä!Vasemmalta oikealle löytyy: True Flamingo, True Hot Pink, True Ice Mint ja Magig Diamond



Make Up Store on itselleni täysin kokeilematon merkki niin lakkojen kuin meikkienkin muodossa, joten oli kiva huomata kuinka monipuolisia kynsijuttuja heiltä löytyykään. Reunoilla näkyvät perhos-ja pääkallokoristeet olivan tosi mieluisia, mutta kynnen kellastumista estävä No More Yellow oli täysosuma. Tämä lupaa poistaa jo tulleen värjäytymän ja suojata aluslakan tavoin sekä estää värjäytymistä. Make Up Storella kynsilakat nimetään työntekijöiden mukaan ja sain Jessican :)



Mereneid tiesi, ettei kynsiviiloja voi olla koskaan liikaa. UV suojaava päällyslakka lakka on mielenkiintoinen tuttavuus.Attituden lakka on nimeltään Eastern Promise. Hassu nimi kun lakka on pinkki eikä keltainen.



Kosmetik4less ilahdutti talven kuvattamia käsiä ja sain käsivoiteita ja wet n wildin lakan Tropicalia. En alkuun en tykkännyt näiden tuoksuista, mutta olen jo aivan koukussa tuohon suklaa-mansikkaan. Se kosteuttaa ja imeytyy hyvin ja vaikka tuoksu on voimakas tykkään kovasti.



NailCityltä Kullen lipastoon muutti minun ensimmäinen Zoya! Ei suinkaan viimeinen, sillä reissuni määränpäässä odottaa jo kolme uutta lakkaa. Tämä  sävy Wednesday on mielestäni suhteellisen 
monikäyttöinen eikä vuodeaikaan rajattu. Tiedättehän kun jotkut lakat ovat vain joululakkoja ja toiset sopivat kesään kun aurinko taivaalle.



Royal Pink uskoo, että kaviaari manikyyri on vielä in ja miksi ei uskoisi. On varmasti monia, joille tämä koristelu tulee uutena juttuna ja itsekkään en ole tätä koskaan kokeillut. Skittlette on nyt se juttu kynsillä ja miksi ei voisi sitä yhtä kynttä vaikka tehdä sitten tällä tekniikalla? :)



Top-kosmetiikka onnistui myös lähettämään jotain sellaista mitä entuudestaan en ollut kokeillut. Dependin duochrome lakan nr. 2088.Tykkään kun Dependit on tarpeeksi pieniä ja edullisia, sekä seuraavat trendejä. Kynästä joudun toteamaan, että se ei toiminut, mutta hyvän värinen,koska minulla on kynät aina hukassa.



Luonnonkosmetiikaa miittikassissa edusti Dr. Hauschkan käsirasva ja kynsinauhaöljykynä. Neem Nail Oil:a olen ehtinyt käyttämään ja se on tosi kätevä kun öljyn saa sinne mihin haluaa ja sitä ei tule liikaa. Kiva ottaa matkalle kun ei suttaa öljyä joka paikkaan.



Käsien ja kynsien huolenpito oli monen sponsorin mielestä tärkeää ja niin myös Kynsikauppan, jolta minulle kotiutui kaunis Nfu Oh Mango kynsinauhaöljy. Tätäkin olen ehtinyt hieman kokeilemaan ja plussaa siitä, että sivellin on jämäkkä, mutta sopivan taipuisa.



Mimax osallistui myös kynsinauhaöljyllä ja antoi meille myös 5€ arvoisen alennuskupongin jokaiselle.



Onneksi pääsen ilahduttamaan teitä lukijoita  JT Cosmeticsin alennuskoodilla. TAJTC14 koodilla saatte -15% alennuksen 30.4.2014 asti. Itse sain ensimmäisen magneettilakan. Tulen näiden trendien perässä niin hitaasti :D




Consult Ladylta tuli kivan värinen China Glazen crackle Oxidized Aqua ja tumma magneettilakka Drawn To You + magneetti. Tuo crackle sopii mielestäni hyvin kesään ja en usko, että jää käyttämättä hyvän värinsä vuoksi.


Viva La Divan Nudie paletti on sopivan hintainen korvaamaan himoitun Urban Decayn Naked- paletin. Hyvä magneetti pitää palentin kiinni ja kokonsa puolesta kulkee reissuilla mukana näppärästi. Glitterit vasemmalta alkaen ovat Fireworks, Black Out ja Moonlight Lady. Glittereistä kiinnostavin sävy oli sininen Moonlight Lady ja en malta, että pääsen sitä kokeilemaan. Isadoran Peel off aluslakka on toiminut itselläni vaihtelevasti, joten tässä taas hyvä tilaisuus kokeilla sitä jälleen.




Kauneudenkaupan O.P.I seinäkalenteri aiheutti ihastuneita kommentteja bloggaajien keskuudessa. Silmäkarkkia vuoden jokaiselle kuukaudelle. Minulla sarjassaan toinen Designer Serien sarjan lakoista DS Pewter oli myös iloinen yllätys Top Coat lakan kanssa. Nyt minulla on päällyslakka joka ei ole pikakuivattava.



AetzNailzz oli virittäytynyt jo kevääseen lähettäessään vihreää foliota kokeiltavaksi.Folioon tarvittava liima tuli myös mukana. Glittereitä ja viiloja ei voi koskaan olla liikaa.




Liisa toi yllätyspussukat jakoon ja kyllähän aikuisen naisen jo täytyisi panostaa hyvään ihonhoitoon.. Tuotteet olivat siis mieluisia :) 




Adenina lähti mukaan lopettamisestaan huolimatta. Sain leimauslaatan ja siirtokuvia. Kiitoksia Adeninan väelle, pidin teidän kaupan valikoimasta kovasti :) Adeninalla on vielä loppuunmyynti käynnissä.



Seppälä tiesi lakkaajan perusvaraston kulmakivet lähettämällä mustan Blackest Black, valkoisen Snow White ja kultaisen Rich as gold lakat. Itseltähän löytyy jo Snow White ja Rich as gold, joten ne saattavat matkata tiensä arvontaan.



Tässä taas minulle tuntematon merkki. Cuccio Colour lakkoja löytyy Cosmeryalta. Voi vitsit miten ihania muutkin sävyt ovat! Itselle osui tämä vaaleansininen Make a Wish in Rome. Voisin kotiuttaa pikaisella silmäyksellä.. hmm KAIKKI! Tosi ihanan ja laadukkaan näköisiä.




Miittikassit meille lahjoitti Make Up Store ja ainakin minulla tämä kesti kaikki tuotteet kantaa kotiin.



Punanaamion lahjoittama kassi naamio sisälleen tuotteita jota olimme itse saaneet valita ja oman pussin sisällöstä tiesin jo aiemmin kerrotun MoYoun laatan. Ihanat auringonkeltaiset  hologrammikassit!

Tuotteet vaihtelivat miittikasseissa hieman ja tässä esittelin minulle tiensä löytäneet tuotteet. Palaan tuotteisiin omissa postauksissaan kun olen niitä saanut käytettyä. 

Kirppistelin vielä neljä lakkaa, joista kaksi on keikkunut ostoslistalla jo vuosia.


Kirppikseltä löytyi Kiko 377 ( voi olla, ettei ole minun värini sittenkään) Orly Lemonade (vihdoin!) O.P.I Honey Ryder ( vielä kun saisin Jinxin) ja ikuisuuslakka China Glaze Cha Cha Cha.


Tässä vielä kaikki yhteistyökumppanit. Kiitos Sigille kuvasta!



Kiitoksia vielä yhteistyökumppaneille. On hienoa, että lähditte mukaan miittiimme! 


Oli todella kiva tavata muita kynsibloggaajia ja tutustua ihmisiin ruudun takaa!

2 kommenttia:

  1. Kivasti kaikkee, vähän oot varmaan ollu innoissas! :D Toi kaviaarimanikyyri näyttää hauskalta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.