maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen kukkaset

Tein puutarhamessuille sopivat kynnet. Käydään äidin kanssa melkein joka vuosi messuilla ja täytyy sanoa, että tänä vuonna oltiin kumpikin hieman pettyneitä tarjontaan. Kirjamessut onneksi olivat ihan kohtuulliset ja kirjahyllyyn sain pari "uutta" kirjaa.

Halusin koittaa leimadecalin tekoa ja paras ajankohta uuden opettelulle on toki myöhäinen ilta. Sain kuitenkin yllättyä kuinka mukavaa leiman värittäminen oli ja kuinka nätisti sen sai siirrettyä kynnelle. Suosittelen siis kokeilemaan. Itse maalasin siveltimillä, mutta tässä esimerkki videossa käytetään pistetyökalua.

Lakkoina oli We Care Icon True Hot Pink lakka (saatu Sokoselta) ja nimettömässä oli Essencen Upper Green Side. True Hot Pink on hieman kaljuuntuva levittyvyydeltään ja peitti vasta kolmannella kerroksella. Väri on kuitenkin todella kaunis ja kesti kärkikulumaa oikein hyvin. Päällyslakkana oli Seche Vite. 

Tulppaanit leimasin MoYou Londonin pro collection numero kahdeksan laatasta ja väritin ne Oumaxin akryyliväreillä käyttäen keltaista, pinkkiä, punaista, oranssia ja varsiin vihreää.

Ole ainakin hetkellisesti vaihtanut kynnen muotoa, koska olin kaksi viikkoa reissussa ja tämä muoto oli helpompi ylläpitää ja minimoi lohkeilut ja repeytymiset todella hyvin.

Mitä tykkäätte tästä kynnen muodosta?

Näistä tuli kivan keväiset ja kokeilen varmasti pian uudestaan tätä tekniikkaa. 

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.