perjantai 30. toukokuuta 2014

Karkkipäivän kauneusilta Sokoksella

Viime viikolla arpaonni ja työvuorot suosivat ja pääsin osallistumaan Karkkipäivän Sannin järjestämään kauneusiltaan. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Sokoksen ja Lumenen kanssa joista viimeksi mainituin tarjosi meikit Sannin osaaviin käsiin :)

Julkaisen oman juttuni nyt kun Sanni on eilen päivittänyt oman juttunsa. Täältä Karkkipäivään

Olin paikkalla ensimmäisenä ja hieman jännitti tavata Sanni vaikka olen hänet aikaisemminkin tavannut, mutta en ole tunnunustanut, että tiedän kuka hän on.

Paikalla oli myös Sokoksen kosmetiikan myyntipäällikkö Suvi ja Lumenen edustajana Sirkku. Sirkku tekikin minulle seuraavana päivänä Sokoksella silmämeikin, jota ensin vierastin, mutta nyt jo suunnittelen luomiväriostoksille lähtöä, että kiitos Sirkku! 

Kuvia minulla on aika vähän, koska en ole tottunut kuvaamaan tilaisuuksissa. 

Tila oli kiva ja pöydillä odotti Lumenen pussit kotiin vietäväksi. Alekupongin käytin seuraavana päivänä. Pussissa oli puhdistuspyyhkeitä, näytteitä ja Lumenen CC kynsilakka. Kynsilakkaa kokeilin jo varpaankynsiin ja ihan hyvältä vaikutti.Sannihan tykkää juustoista, joten tarjoilu oli mitä osuvin. Tuo kirsikkahillo oli taivaallisen hyvää. Huolestutti kyllä, että ehtikö Sanni yhtään maistelemaan tarjoilua :DIlta oli todella kiva ja toisilleen täysin tuntemattomat ihmiset heittäytyivät rohkeasti keskustelemaan ja esittämään Sannille kysymyksiä.

Sannista näkyi,että aihe on lähellä sydäntä ;) Ilta loppui lähes kesken ja havaitsin itseni lisäksi pari muuta viipyilevää vierasta.. :D


Loppuun vielä kuva kynsistä mitkä sain aikaiseksi iltamaan. Näistä tarkemmin omassa postauksessaan.


ensimmäinen puhelimella otettu kuva

Kiitos kivasta illasta Sanni! ( jatkot ens kerralla teille? ) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.