keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Vertailussa käsivoiteet osa 2

Kerron teille tänään parista käsivoitteesta, joita olen käyttänyt talvella ja keväällä. Testissä mukana on Essensen kaksi eri tuoksuista käsirasvaa ja Yliopiston Apteekin oma Professori merkkinen käsivoide.

Essencen käsirasvat olen saanut Kosmetik4less verkkokaupalta Pirkanmaan Kynsiharrastajien miitin yhteydessä ja Professorin käsivoiteen olen ostanut itse.  

Essencen käsivoiteet ovat molemmat hyvin voimakkaita tuoksuiltaan. Toinen tuoksuista on kiiwi-suklaa ja toinen mansikka-suklaa.


Sisältö näissä on pääosin sama paitsi masikka-suklaassa on pari raaka-ainesta enemmän jotka ovat ihan incilistan loppupäässä:Benzyl Bensoate,Coumarin,Linalool ja Limonene.

Incin kuusi ensimmäistä ainesta kummassakin ovat: Aqua (Water), Cocos Nucifera ( Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea) Butter, Ceteraryl Alcohol, Stearic Acid ja Petrolatum.

Olen siinä uskossa, että alkupään sisällys on niitä vaikuttavimpia aineita ja ihan hyvät hoitavat ja pehmentävät aineet löytyy näistä molemmista. 

Molemmat ovat tuoksultaan siis todella voimakkaita ja aika teollisiakin. Ensin en pitänyt näistä yhtään tuoksun takia, mutta mansikka-suklaa on kulunut jo melkein loppuun asti. Itse suosin näiden käyttöä öisin vaikka lakanat kyllä ottavat tuoksun itseensä. Nopeita imeytymään ja ihan hyviä mielestäni. En kuitenkaan osta uudestaan.

Yliopiston Apteekin Professorin hoitavaan käsivoiteeseen tutustuin näytekoon kautta, jonka sain liittymislahjana kun hankin Uniikki kortin. ( Etukortteja on kyllä ihan liikaa jo ja tuskin muistan käyttää kun harvoin käyn).Tämä on siis apteekin oma merkki ja ihastuin tähän heti! Käsivoidetta kuvaillaan näin: "Nopeasti imeytyvä, hoitava käsivoide. Professorin käsivoide sisältää kasviöljyjä, E-vitamiinia ja rauhoittavaa allantoiinia. Voide kosteuttaa pitkävaikutteisesti ja tekee käsistä pehmeät. Parabeeniton. Miedosti hajustettu."

Mielestäni tässä oli hieman voimakkaampi tuoksu kuin mieto. Mietin pitkään mikä se voisi olla ja mieleeni tuli hyasintti!

Incin kuusi ensimmäistä ainetta ovat: Aqua, Glyserin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprilyc/Capric Triglyceride. Isopropyl Palmitate. Kohta näiden jälkeen listasta löytyy Amygdalus Dulci Oil ja Sheavoi.

Kysyin farmaseutilta, että mikä se tuoksu on mikä tässä on ja hän epäili,että manteliöljy tuoksuu läpi tässä miedosti hajustetussa voiteessa. 

Kummatkin voiteista ovat alle 10 euroa, mutta Professorin käsivoiteen saatavuus,hinta/laatu ja pakkauskoko ovat aika lyömätön yhdistelmä.

Onko teillä kokemuksia näistä käsirasvoista?

2 kommenttia:

  1. Mä en tykänny noista essencen rasvoista lainkaan ja tuoksu oli mun mielestä todella paha eikä suklaata nähnykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enmäkään niistä nauttinut, mutta onneks nenä tottui. Nyt ne jäi kokonaan unholaan kun ostin Professorin käsivoiteen. :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.