maanantai 16. helmikuuta 2015

Siirtymättömät kuvat

Kun koristelee kynnet siirtokuvilla sitä ajattelee, että se on helppoa ja nopeaa vai mitä? Tässä tapauksessa näin ei käynyt ja oli hilkulla, että koko lakkaus olisi mennyt pilalle. 

En osaa sanoa, kuinka vanhoja siirtokuvani olivat, mutta siirtokuva oli jäänyt kiinni kalvoon. Siirtokuvat eivät ole saaneet kosteutta ja olen käyttänyt niitä ennen onnistuneesti. Lähes kaikki kuvat olivat siis kiinni kalvossa mikä poistetaan ennen veteen laittoa, mutta sain kaksi kuvaa joten kuten irti. Toisen laitoin peukaloon ja toisen keskisormeen. Keskisormeen piti tulla sirompi kuva, mutta kun ei ollut mistä valita niin tällä mentiin. 

Peukalon, keskisormen ja pikkurillin lakkasin Color Clubin Pretty in Platinumilla, nimettömään laitoin Isadoran hiekkalakkaa sävyssä Macaron. Etusormen lakkasin Flormarin Kone Helsinki lakalla Light Summer LS05. Pilkkut tein GT: White lakalla ja keskisormessa käytin O.P.I:n Number One Nemesis:tä.
Keskisormessa häiritsivät siis vääränkokoinen siirtokuva ja väärin pilkutetut pallot, mutta muuten kokonaisuus oli todella kiva! Rauhallinen ja tyylikäs.
4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.