lauantai 21. maaliskuuta 2015

Synttärikynnet

Valitsin synttäreiksi lempivärini? ja turvavärin pinkin. Pinkiksi valitsin Zoyan Kikin, jonka muistin peittävän paaaljon huonommin kuin mitä se peitti. Nimettömiin laitoin keltaista Viva la Divan 51 lakkaa. Se muuten sitte värjäsi mokoma! Tätä ei tapahtunut viime kerralla, koska muistaisin sen varmasti kun lakkasin kaikkiin kynsiin kyseistä lakkaa.

Nimettömiin laitoin suht onnistuneesti Saksasta muinoin ostamiani pitsitarroja. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes Seche Vite alkoi kunnolla kuivumaan.. Tarrat kuoriutuivat,rullaantuivat ja kipristelivät pois kynsiltä. Pöh. Täytyy kokeilla uudestaan ja laittaa tavallista päällyslakkaa, josko vaikutus olisi eri. Kuvat ehdin onneksi ottamaan ennen tätä katastrofia :)

Nimettömään jäi tuo heijastus, koska en osannut muokata sitä GIMP ohjelmalla pois. Osaisiko joku kertoa kuinka se tehdään?


2 kommenttia:

  1. Onpa ihanat nämä! :) <3 Harmi, että tarrat kuoriutuivat :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,pinkki kun sopii niin monen värin kanssa :) Nyt teki mieli laittaa keltaista. Turkoosi on toinen ihanan. Tais olla alla oleva lakkakin liian märkää, otan opikseni :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.