perjantai 27. tammikuuta 2012

Lumenen swatchit

Nyt saatte swatchit Lumenen lakoista. Minulla on ollut Lumenea viimeksi ala-asteella ja merkki ei ole houkutellut sen jälkeen. Jouluna paketista paljastuivat lakat: 30 Juhlatuulella, 32 Tähtien tuiketta ja 33 Lumoojatar. Ensivaikutelma oli se, että "voi ei Lumenea!" Mutta kuinka sitten kävikään.

Kaikissa on kaksi kerrosta lakkaa ilman päällyslakkaa. 

30 JuhlatuulellaPeukalossa ei ole lakkaa siksi, kun korjasin lohkeaman teepussilla ja en halunnut rasittaa kynttä lakkaa,lakanpoistoainetta,lakkaa operaatiolla.


Tätä lakkaa minulla oli uuden vuoden kynsissäni, mutta yksinään tämä ei vakuuttanut. Väri on nätti harmaansinertävä ja levittyvyys ok, mutta ihan kuin pullossa olisi roskia. Sudin mukana tulee paakkuja. Tämä yksilö on varmaan maanantai kappale.


32 Tähtien tuiketta


Ihan mukava perusväri joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Itsellä oman kynnen keltaisuus tulee läpi joten ei paras vaihtoehto itselleni. Kuitenkin levittyvyys hyvä ja väri on omasta mielestäni  nude-persikka. 


33 Lumoojatar


 Joukon yllättäjä. Ajattelin ensin, että en tarvitse enää punaista lakkaa, koska minulla on jo Granada.

 Mutta nämä ovat täysin erilaisia. Kuvassa näkyy tuo koostumus mainiosti ja tämä oli ehdottomasti helpoin levittää. Kuvassa on mielestäni hieman oranssisuutta, mutta samalla kuitenkin kylmyyttä ja olen näkeväni violetti tässä. 
Mietinkin jo, että miltä tämä näyttäisi jonkun violetin lakan päällä ohuena kerroksena. Voisi tulla jännä yhdistelmä.

Pulloista sen verran, että suti on karmea. En tykkää kun se ei pysy tiiviinä vaan alkaa harottamaan. Mutta plussaa kuitenkin sudin koosta. Itsellä on hyvin kapeat kynnet joten kertavedolla sai koko kynnen peittoon, paitsi kärjistä jäi kuultamaan. 

 Juhlatuulella- lakassa oli pyritty ehkä foil- koostumukseen, enkä oikein muuta kategoriaa sille keksikään. Tähtien tuiketta ja Lumoojatar olivat sitten selvästi shimmereitä.  

Houkutteliko joku lakoista ostoksille? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.