maanantai 2. tammikuuta 2012

Teeman mukaiset

Tässä esittelen lupaamani kynnet vuodenvaihteelta ja jouluaatolta. Uudenvuoden kynnet ensiksi, koska ovat ajankohtaisemmat. Näissä halusin luoda kuvan räjähtelevistä raketeista tai tähtisumusta. Vaikka raketit ovat monivärisiä en halunnut näihin yhdistää esimerkiksi punaista tai vihreää.

Näissä kynsissä ei ollut tarkoitus tehdä perus liukuvärjäystä vaan juurikin tuollainen hieman huolittelemattoman näköinen look.
Aluslakan jälkeen laitoin Dependin Beauty Polishia ja sen päälle töpöttelin sienellä Wet n Wild:n - Black Cremeä, O.P.I Austin-Tatious Turquoisea ja Lumenen uutuuslakkaa sävyssä 30 Juhlatuulella. Sain näitä Lumenen lakkoja joululahjaksi kolme kappaletta ja kuulette kyllä arvostelut niistä. Glitteriksi valitsin kynsiin Dependin nr.47 ja Mimaxin hopeaa glitter pölyä.

Ihana kuvata kun aurinko paistoi!
 
 Joulun aikaan viihdyin pelkässä punaisessa hyvin monta päivää ja aatoksi sitten laitoin hieman kimallusta. Aluslakkana toimii aina Poshe Nail Treatmet Base Coat. Haaveissa kylläkin on kokeilla Orlyn Nail Armoria. Punainen lakka on uskomattoman kiiltävä ja kestävä Wild and Crazyn W44 Cranada. Kärkiin tein liukuvärjäyksen Mavalan Orion- lakalla joka on punaisen läpikuultava jossa on punaisia on oransseja lastuja.Mitä piditte kynsistä?

1 kommentti:

  1. Oiih, sinulla on ihanat kynnet ja blogi. Minullakin on kynsiblogi, ja perustimme blogit näköjään samana päivänä :). Sinun on kyllä paljon hienompi...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.