torstai 1. elokuuta 2013

Hankala kuvattava

Kynnet on tehty mekkoon sopiviksi ja koska mekko oli violetti ja kuvio hallitsevaa tein suht simppelit kynnet. Nämä onnistuivat yli odotusten ja olivat selvät tuijottelukynnet.

Pohjalle laitoin L'orealin Color Riche 829 Atomic Purplea. Väri on upea,mutta koostumus on kamala. Laitoin tätä kolme pikaista kerrosta ja todella epätasaiseksi jäi. Alle suosittelen valkeaa lakkaa tai sitten vaan maltillisesti lakkaa aika monta kerrosta niin varmaan peittää ihan ok.

Tässä lakkauksessa Purplen peittävyys ei ollut niin justiinsa, koska laitoin päälle O.P.I:n Austin - Tatious Turquoisea. Tällä kombinaatiolla tavoittelin duochrome efektiä ja sen myös sain!

 Kuvat on tosi epämääräisiä, sillä efekti ei millään näkynyt kuvissa vaikka yritin mitä. Luonnossa ero oli todella selkeä.


  tavallinen päivänvalo


salamalla otettu illasta sisätiloissa


Nimettömiin jo nähdyt siirtokuvat (ihanat,mutta oon käyttänyt jo melkein kaikki!) Swarovskin timantti ja hieman koristelin siirtokuvan pilkkuja hopealla glitterillä.

Laitan vielä tämän kuvan koska siinä näkyy kynnet melkein sellaisena millaiset ne oikeasti oli..Kokeilkaa ihmeessä tätä yhditelmää jos lakat löytyy!  

2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää! Noi siirtokuvat on kyllä kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Siirtokuvat ovat Mimaxilta : http://www.mimax.fi/siirtokuvaarkki-y003-p-5139.html ;) Pitäis aina muistaa laittaa tekstiin et mistä ostettu vaikka tässä tapauksessa et kysynyt, mutta muistutit oivasti :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.