keskiviikko 21. elokuuta 2013

Överit..?

Kannattaa ihan tosissaan valita kynsilakat harkitsematta kauheasti, tehdä kynnet yöllä ja käyttää itselleen epämieluisia koristeita. Tässä tulee selvästi vastine Sissin Jokaiselle jotain - kynsiin. :D

 Periaatteessa lakkauksen pohja on mieluinen, mitä nyt liukuväri meni ihan puihin, mutta yritys hyvä. Tälle pohjalle on jo suunniteltu uusinta, mutta koristeet puuttuu.

Laitoin siis kynsiin O.P.I Lucky Lucky Lavenderia ja L'orealin 602 Perle de Jadea. Keskisormeen tein liukuvärin yritelmän. Sitten laitoinkin vähän sitä sun tätä eli pari fimoa ja yhden strassin, joka menetti hienoutensa kun laitoin päällyslakkaa. Kun luulin olevani valmis, kuorrutin lopputuloksen NYX Girls Dreamy Glitter lakalla.


Alempi kuva näyttää siltä, että se olisi rajattu tyhmästi, mutta jouduin ottamaan sen ajastuksella niin, että pari kukkapurkkia ja asettia oli kissan raapimapuun päällä, jotta kamera oli sopivassa kohtaa. 

NYX:n glitteri on vaaleanpuna sinertävää, mutta kuvissa valo osuu niin, että se näyttää ihan roskalta kynnellä.

Edit: Peukalo joka ei seikkaile kuvissa on lakattu Lucky Lucky Lavenderilla :)

4 kommenttia:

  1. Somat lakkaukset, vaikka koristeluja onkin reippaasti niin noi herkulliset ja hempeät pohjavärit jotenkin tasottaa tunnelmaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väristä mäkin tykkään ja toivottavasti toteutan uudestaan,mutta erilaisilla koristeilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.