lauantai 9. toukokuuta 2015

Matattua kukkaa

Nyt kun omistan leimasimen jonka kanssa yhteistyö sujuu kivuttomammin tekee mieli leimaillakin useammin. Tietysti Konadin kovasta leimasimesta siirtyminen todella löllöön vaatii totuttelemista, mutta olen ollut tyytyväinen. Ajattelin, että hankin joskus tästä hieman vähemmän löllön version kokoelmiini.

Alle laitoin GT White lakkaa, jotta sain kirkkaamman tuloksen O.P.I Down To The Core-al lakasta. DTTC kaksi kerrosta ja MoYou pro 8 laatasta kukkasia MoYou:n valkoisella leimauslakalla. Nimettömään lakkasin O.P.I Jinx hiekkalakkaa. Mattasin Jinx kynttä lukuunottamatta kaikki kynnet Color Clubin Matte-ified lakalla. Tätä ei löydy vielä Cesarshopin valikoimista, koska ostaessani myymälästä se oli vielä niin uusi tuote eikä verkkokaupan valikoimassa.

Mattaefekti ei syntynyt ensimmäisella kerralla ja minua neuvottiin ravistelemaan pulloa kunnolla, koska mattaava aine valuu pohjalle. Näin tehtyäni kynnetkin mattaantuivat, eikä minulla ole pahaa sanottavaa Color Clubin mattakalasta. Mattaus myös pysyi hyvänä hyvin pitkään, eikä lakat lohkeilleet.
Ainut huomioitava asia on se, että leimaukset leviävät jos lakkaa monesti samasta kohtaa, mutta pienellä tarkkaivaisuudella tämänkin saa estettyä. (Leimat toki leviävat lähes millä tahansa lakalla jos ei ole huolellinen)
Itsellä levisi vain etusormesta leima hieman, mutta laitoin lakkaa enkä heti leivittänyt sitä siitä kohtaa, eli lakkaus ehti kastua.


3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Muistathan käyttää nimimerkkiä, jolloin minun on helpompi vastata sinulle.